TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

Apple iPhone 15 szilikon hátlap kártyatartóval - Card Case - rózsaszín

Apple iPhone 15 szilikon hátlap kártyatartóval - Card Case - rózsaszín
Apple iPhone 15 szilikon hátlap kártyatartóval - Card Case - rózsaszín
Telefonja és hitelkártyái mindig kéznél vannak

- A piacon kapható telefontokok túlnyomó többsége nem kínál lehetőséget kártyák vagy dokumentumok tárolására. Másrészt a pénztárca tok olyan megoldás, amelyet nem mindenki szeret. A Card egy olyan tok, amelynek köszönhetően mindig kéznél lehet a telefonja és a kártyája.

Napi védelem

- A Card Case védi a telefon hátlapját, széleit és hátulját a karcolásoktól és sérülésektől. Nincs több karcolás még akkor sem, ha a kulcsokat és a telefont ugyanabba a zsebbe helyezi. Többé nem esik le véletlenül az okostelefon a kezéből - ez a csúszásmentes bevonatnak köszönhetően lehetséges. A kártya az ujjlenyomatok ellen is védelmet nyújt.

100%-os illeszkedés

- A tok rugalmas szilikonból készült. Az ilyen anyag garantálja, hogy a tok tökéletes illeszkedést biztosít a készülékhez. Ezenkívül minden kivágás és gomb tökéletesen illeszkedik a telefon modelljéhez.

- Az induktív töltés a Card tokon keresztül működik. A vezeték nélküli telefontöltéshez nem kell eltávolítania a tokot (javasoljuk azonban, hogy a töltés előtt vegye ki a kártyát a tokból).


Üdvözli a telefon tok webáruház
Raktáron :  4 db
2 299 Ft
Adatok
Gyártó
Haffner
Cikkszám
PT-6852