TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

Tech-Protect Qi vezeték nélküli, szellőzőrácsba illeszthető autós tartó/gyorstöltő MagSafe vezeték nélküli funkcióval - Tech-Protect MM15W-V5 - fekete

Tech-Protect Qi vezeték nélküli, szellőzőrácsba illeszthető autós               tartó/gyorstöltő MagSafe vezeték nélküli funkcióval - Tech-Protect MM15W-V5 -   fekete
ÚJ
Tech-Protect Qi vezeték nélküli, szellőzőrácsba illeszthető autós tartó/gyorstöltő MagSafe vezeték nélküli funkcióval - Tech-Protect MM15W-V5 - fekete
- A Tech-Protect MM15W-V5 autós tartó egy innovatív megoldás a MagSafe okostelefon biztonságos és kényelmes rögzítéséhez az autóban.

- Kifejezetten a szellőzőrácsra szerelhető, így menet közben stabilitást és könnyű hozzáférést biztosít készülékéhez.

- A Magsafe tartó fő jellemzője a mágnesek használata, amelyek tökéletesen tapadnak MagSafe-kompatibilis telefonjához, erős és biztonságos tartást biztosítva hagyományos mágneses lemezek nélkül.

- A szellőzőnyílásokhoz való rögzítéssel a tartó kényelmesen elérhető közelségbe kerül a vezető számára, és nem foglal értékes helyet a műszerfalon.

- A V5 emellett mozgatható fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi az okostelefon 360 fokos elforgatását, így tökéletes betekintési szöget biztosít a vezető és az utas számára egyaránt. Így vezetés közben szabadon használhatja a navigációt, a zenelejátszót vagy a kihangosító funkciókat.


A MagSafe mágneses funkció csak közvetlenül a telefonhoz vagy a MagSafe alkalmazással rendelkező, beépített mágneses szemmel rendelkező tokhoz működik.

TERMÉKJELLEMZŐK:

- Anyag: ABS és alumínium

- USB-C bemeneti feszültség: 5V/2A, 9V/2A

- Kimeneti teljesítmény: 15W

- Szellőzőrácsra szerelhető

- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel

A KÉSZLET TARTALMAZZA:

1 x Tech-Protect MM15W-V5 autós tartó

1 x USB-A / USB-C kábel 100 cm
Üdvözli a telefon tok webáruház
Raktáron :  2 db
11 899 Ft
Adatok
Gyártó
Tech-Protect
Cikkszám
FN0560