TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

Apple iPad 10.9 (2022) tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval, Apple Pencil tartóval, billentyűzettel - Tech-Protect - black (ECO csomagolás)

Apple iPad 10.9 (2022)  tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval, Apple Pencil tartóval, billentyűzettel - Tech-Protect - black (ECO csomagolás)
Apple iPad 10.9 (2022) tablet tok (Smart Case) on/off funkcióval, Apple Pencil tartóval, billentyűzettel - Tech-Protect - black (ECO csomagolás)
- A tok megvédi Apple iPad Pro 11 2020/2021 készülékét a sérülésektől és karcolásoktól.

- A kompakt, könnyű kialakítás kiváló minőségű anyagból és rugalmas TPU-ból készült, matt és kellemes kivitelben.

- A kamera, a portok vagy a hangszórók számára pontosan kialakított kivágások biztosítják a szabad használatot és a magas funkcionalitást.

- A tokon belül külön hely van a tollnak, így a biztonságos használatot a toll elvesztésének veszélye nélkül teszi lehetővé.

- A kihajtott tok állványként is használható, és a készülék felébredésének és alvó üzemmódba helyezésének köszönhetően az akkumulátor élettartamát is kíméli.

- További előnye a mágneses, vezeték nélküli Bluetooth-billentyűzet, amely akár 140 órán át is bírja a folyamatos működést.


A készülék csatlakoztatása után használja a megfelelő billentyűkombinációt: Fn+Q iOS esetén, Fn+W Android esetén, vagy FN+E Windows esetén.

Honnan tudom, hogy egy tartozék illik-e az én iPademhez?

- Ez egyszerű, ellenőrizze a készülék hátulján a modellszámot, amely A betűvel kezdődik. Ez a termék illik: A2228, A2230, A2231, A2301, A2459, A2460.

A KÉSZLET TARTALMAZZA:

1 x tok
1 x fekete billentyűzet
1 x Micro-USB kábel

- Apple Pencil tollat a csomagolás nem tartalmazza!
Üdvözli a telefon tok webáruház
Raktáron :  1 db
20 599 Ft
Adatok
Gyártó
Tech-Protect
Cikkszám
FN0485