Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

Univerzális vízálló védőtok max. 6,9'' méretű készülékekhez - Tech-Protect Universal Waterproof Case - fekete/átlátszó (ECO csomagolás)

Univerzális vízálló védőtok max. 6,9'' méretű készülékekhez - Tech-Protect      Universal Waterproof Case - fekete/átlátszó (ECO csomagolás)
ÚJ
Univerzális vízálló védőtok max. 6,9'' méretű készülékekhez - Tech-Protect Universal Waterproof Case - fekete/átlátszó (ECO csomagolás)
- Univerzális, vízálló tok, amely tökéletes használható a vakáció alatt vízparton töltött napokon.

- A tok vízálló IPX8 tanúsítvánnyal rendelkezik, amely megerősíti a burkolatba helyezett készülék biztonságos elmerülését 20 méteres mélységig.

- A tok univerzális mérete 6,9 hüvelykig terjedő eszközökhöz használható.

A tok szerkezetét úgy tervezték, hogy az okostelefon még a legszokatlanabb helyzetekben is védve maradjon a vízcseppek vagy az elmerülés hatásaitól.

- Ezenkívül a készlethez tartozik egy nyakpánt is, amellyel a nyakába vagy a csuklójára akaszthatja okostelefonját, így a telefon mindig a közelében lesz.

- A tok rugalmas, puha anyagból készült, amely nem akadályozza a telefon kényelmes használatát.

- A Tech-Protect tok ideális a homok és a víz elleni védelemre.

- Ez egy nélkülözhetetlen kütyü a nyári szünetben, amely nemcsak azt teszi lehetővé, hogy nehéz körülmények között is biztonságosan használhassa telefonját, hanem azt is, hogy szokatlan nyaralási helyzetekben is csodálatos pillanatokat örökítsen meg fotókkal és videókkal.


Víz alatt a legtöbb eszköz érintése a nyomás miatt korlátozott, ezért a legjobb, ha a fényképezéshez gyorsbillentyűket használsz.Az ujjlenyomat-olvasó a vastag falak miatt nem működik.
Használat előtt ellenőrizze a termék tömítettségét a belsejébe helyezett papírral, majd a fedelet legalább 20 percre merítse egy tálba.
Üdvözli a telefon tok webáruház
Raktáron :  3 db
3 299 Ft
Adatok
Gyártó
Tech-Protect
Cikkszám
FN0389