TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

HOFI Glass Pro+ üveg képernyővédő fólia - Huawei Watch GT 3 (42 mm) - black

HOFI Glass Pro+ üveg képernyővédő fólia - Huawei Watch GT 3 (42 mm) - black
ÚJ
HOFI Glass Pro+ üveg képernyővédő fólia - Huawei Watch GT 3 (42 mm) - black
- A mindössze 0,3 mm-es kis vastagság és a Huawei GT 3 42 mm-es képernyőjének teljes lefedettsége révén a Hofi Hybrid Pro+ üveg szinte láthatatlan.

- Az alkalmazott kerámia bevonatoknak köszönhetően 7H keménység érhető el.

- Ezek az üveg és a film hibridjének jellemzői, ami nem csak nagyfokú nyomás- és karcállóságot, hanem teljes érintésérzékenységet, valamint ideális tisztaságot és képtelítettséget is jelent.

- És végül a legfontosabb, a termék legnagyobb előnye - nem repedezik vagy morzsolódik, ellentétben a hagyományos edzett üveggel!

HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ

- Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.

- Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá. - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk.

- Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre. - Véletlen se fogjuk meg ezt a "tapadós" felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak.

- Óvatosan engedjük rá a készülékre.

- Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre.

- Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.
Üdvözli a telefon tok webáruház
Raktáron :  3 db
2 699 Ft
Adatok
Gyártó
HOFI
Cikkszám
FN0292