TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

HOFI Hybrid Glass üveg képernyővédő fólia - Huawei Watch Active 2 (44 mm) - fekete

HOFI Hybrid Glass üveg képernyővédő fólia - Huawei Watch Active 2 (44 mm) -     fekete
-22%
HOFI Hybrid Glass üveg képernyővédő fólia - Huawei Watch Active 2 (44 mm) - fekete
- Vékony, mindössze 0,3 mm-es és teljes képernyős lefedettséggel rendelkezik, ami szinte láthatatlanná teszi a Hofi Hybrid üveget.
- A felhasznált kerámiabevonatoknak köszönhetően a keménység 7H-os szinten van.
- Az üveg és fólia hibrid együttes tulajdonsága, hogy nemcsak a nyomásnak vagy karcolásoknak való nagy ellenállást jelentik, hanem a teljes érintésérzékenységet, valamint a kép tökéletes átlátszóságát és telítettségét is.
- És végül, de nem utolsósorban a termék legnagyobb előnye - nem törik össze és nem morzsolódik, ellentétben a hagyományos edzett üvegekkel!


HASZNOS INFORMÁCIÓK ÜVEGFÓLIA FELHELYEZÉSÉHEZ

- Felhelyezés előtt használjuk a nedves törlőkendőt, zsírtalanítsuk vele a felületet, eltávolítva minden szennyeződést, ügyelve arra, hogy por vagy szösz ne kerüljön a kijelzőre.

- Ezt követően töröljük szárazra a kijelzőt, ügyelve arra hogy por vagy szösz, újjlenyomat ne kerüljön rá. - Óvatosan húzzuk le róla az 1-es számmal jelölt fóliaréteget, ezt ki is dobhatjuk. A továbbiakban nem lesz rá szükségünk.

- Fogjuk meg az üveget mindkét kezünkkel a négy sarkánál és felülről pontosan illesszük a készülékre. - Véletlen se fogjuk meg ezt a \"tapadós\" felületet, figyeljünk arra hogy a hangszóró vagy gombok kivágása a megfelelő helyre essen, illetve az oldalaknál párhuzamosan fussanak.

- Óvatosan engedjük rá a készülékre.

- Ha pontosan sikerült ráilleszteni, akkor nyomjuk meg az üveget enyhén, egy újjal a középen felülről, amely középről indulva szétterül és rátapad a kijelzőre.

- Az esetleges légbuborékok ( feltéve ha nem porszem vagy szösz van alatta ) 1-2 napon belül felszívódnak.


Üdvözli a telefon tok webáruház
Raktáron :  5 db
2 699 Ft 
2 099 Ft
Kezdete: 2024.07.18   A készlet erejéig!
Adatok
Gyártó
HOFI
Cikkszám
FN0010