TOP termékek

Fogyasztó Barát

APPLE SAMSUNG HUAWEI LG HTC XIAOMI SONY MICROSOFT

Okosóra töltők

- Kényelmes és funkcionális töltő a Tech-Protect márkától, amely könnyedén minimálisra csökkenti a szükséges töltő tartozékok számát.

- Az A14 képes okostelefonok töltésére a MagSafe rendszer segítségével. A tartozék támogatja az Apple Airpods vezeték nélküli fejhallgatót és az Apple Watch termékeket is.

- A moduláris kialakításnak köszönhetően bármilyen konfigurációban megújíthatja a készülék energiáját, és a telefont függőlegesen és vízszintesen is használhat...
Raktáron: 1 db
23 999 Ft
Kényelmes és funkcionális töltő a Tech-Protect márkától, amely könnyedén minimálisra csökkenti a szükséges töltő tartozékok számát.

Az A14 képes okostelefonok töltésére a MagSafe rendszer segítségével. A tartozék támogatja az Apple Airpods vezeték nélküli fejhallgatót és az Apple Watch termékeket is.

A moduláris kialakításnak köszönhetően bármilyen konfigurációban megújíthatja a készülék energiáját, és a telefont függőlegesen és vízszintesen is használhatja - a...
Raktáron: 1 db
23 999 Ft
-5%
- A könnyű, mégis stabil Tech-Protect A9 töltőállomás a MagSafe technológiával rendelkező Apple iPhone és az olyan kiegészítők, mint az Airpods vagy az Apple Watch számára egyaránt alkalmas.

- Az állvány három töltőhelyet tartalmaz, amelyek külön-külön vagy egyszerre is használhatók.

- A beépített mágnes lehetővé teszi, hogy a töltő tökéletesen illeszkedjen a telefonhoz, így biztosítva a gyors és stabil töltést.

- A kiváló minőségű alumíniumból készült ...
Raktáron: 1 db
32 599 Ft 
30 899 Ft
Kezdete: 2023.05.31 A készlet erejéig!